Preturi Tatuaje Hasha Tattoo

Odata ales tatuajul potrivit este important sa te informezi correct despre pretul tatuajului tau, cel mai bine inainte de inceperea operatiunii.
Preturile tatuajelor sunt foarte variabile ,ele pot fi estimate cel mai corect DOAR DE ARTISTUL CARE IL VA EXECUTA . In estimarea pretului unui tatuaj se tin cont de anumiti factori precum: locul unde va fi amplasat, culorile folosite, detaliile modelului ales, experienta artistului, etc.
Tatuajele sunt unice in felul lor,deci preturile difera de la un model la altul,de la o persoana la alta. Fiecare artist isi cunoaste si isi evalueaza munca in felul sau,deci preturile tatuajelor difera de la artist la artist.
Pretul platit pentru un tatuaj professional resprezinta respectul tau pentru munca depusa de catre artist, si totodata suportul tau ca si client in sustinerea artistului, acesta recompensandu-te cu un tatuaj de calitate.

PRETURI TATUAJE CORPORALE SI COSMETICE STUDIO PROFESIONAL

PRETURI TATUAJE

Preturile noastre se calculeaza dupa timpul de lucru.Ora de lucru se tarifeaza cu 250-300 lei.

Estimari de preturi se pot face doar la salon,unde artistul ales de dvs va poate explica clar ce anume va face si aproximativ timpul de lucru.

 

 

Pentru o evaluare cat mai exacta a pretului va incurajam sa ne vizitati la salonul nostru
pentru a stabili clar modelul, marimea si timpul de executie.

PRETURI BODY PIERCING

Buric- 100 lei

Sfarc - 100 lei

Limba - 100 lei

Nas - 60 lei

Ureche lob - 50 lei

Ureche Cartilaj - 90 lei

Buza - 80 lei

Spranceana - 90 lei

Intim- 150/200 lei

             PRETURILE INCLUD BIJUTERIA.

SUS