Calea Dudesti Nr. 155 - Bucuresti, Sector 3 / Salon de tatuaje & Body piercing / Telefon: (+4) 0766-422-219 / E-mail: hashatattoo@gmail.com

Body Piercing - Hasha Tattoo 

PRETURI BODY PIERCING
 LIMBA 130 Lei
 BURIC 130 Lei
 BUZA 130 Lei
 SPRANCEANA 130 Lei
 SFARC 130 Lei
 CARTILAJ 130 Lei
 URECHE LOB
90Lei
 PIERCING NAS 130 Lei
 PIERCING INTIM 180 / 230 Lei
 PIERCING DERMAL 280 Lei
* Preturile includ bijuteria

piercing04

 

Piercing-ul in zilele noastre

Aceasta tehnica de infrumusetare corporala isi are originea intr-un trecut indepartat, trendul actual fiind doar o readaptare la traditiile antice. Spre exemplu, cercelul in limba purtat de maiasi si azteci ii facea pe acestia sa creada ca se pot apropia mai mult de zei, iar cercelul in nas purtat de egipteni marca trecerea de la copilarie la maturitate. Acestea sunt doar doua exemple care denota ca piercing-ul are un trecut indepartat. In prezent, piercing-ul in buric accentueaza senzualitatea femeilor, iar cercelul in limba este unisex. Alaturi de tatuaje, body piercing-ul este un alt mod de a va exprima personalitatea, de a va face remarcat intr-o societate ce tinde sa isi schimbe conceptia despre infrumusetarea corporala.

body piercing

Cum sa evitati greselile legate de piercinguri.

Iata cateva greseli comune, legate de piercinguri, pe care sa le evitati: Apelati la o persoana autorizata atunci cand doriti sa va faceti un piercing. Multi dintre voi cred ca este sigur sa apeleze la prieteni sau sa isi faca ei insisi un piercing, insa acest lucru este contraindicat, deoarece daca piercing-ul nu e facut cum trebuie pot aparea complicatii serioase. Ganditi-va bine inainte de a va face un piercing, aceasta decizie nu trebuie luata pe moment. Atentie nu va faceti un piecing sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor!

Cum sa-va ingrijiti piercingul.

Chiar daca piercingurile sunt foarte la moda, grija acordata unui nou piercing depinde de fiecare persoana in parte. Perioada critica de ingrijire este pe parcursul primei luni de la efectuarea operatiunii. Dar ingrijirea si supravegherea trebuie continuate cel putin pentru perioada minima indicata in cazul fiecarui tip de piercing. Nu multa lume stie ca necesita ingrijiri speciale, pentru a nu se infecta, dupa cum urmeaza:

Piercingul din limba are un timp de vindecare 4-6 saptamani, se spala frecvent cu apa calda cu sare, se evita introducerea obiectelor murdare in gura, evitati pe cat posibil fumatul cel putin 3-4 zile.

Curatati-va piercingul din nas, de 2 ori pe zi, in primele 3 luni, spalanandu-va pe maini, cu apa si sapun antibacterian, pentru a preveni infectiile.

Cum se inlocuieste un piercing din limba.

Este indicat ca schimbarea unui piercing din limba sa fie efectuata cu ajutorul unei alte persoane, in perioada de vindecare, insa dupa aceea poate fi inlocuit de catre persoana in cauza, dupa cum urmeaza: In primul rand trebuie sa stiti ca scoaterea piercingului din limba, la scurt timp dupa efectuarea gaurii, poate duce la inchiderea acesteia, iar reintroducerea piercingului poate fi extrem de dureroasa. Daca gaura s-a vindecat puteti inlocui voi insiva piecingul, avand grija sa va clatiti bine gura cu apa sarata calduta sau cu apa de gura, in prealabil si sa va spalati pe maini cu un sapun antibacterian, stergandu-va apoi bine, pentru ca degetele sa nu fie ude atunci cand manevrati piercingul, deoarece riscati sa va alunece din mana.


© 2018 Hasha Tattoo All Rights Reserved. Powered by MWD